OktouestOktouest

You have no items to compare.

Custom block. Place your text here.

You have no items in your shopping cart.

 

Dorëzimi dhe kostoja brenda Shqiperise !

OKTOUEST Ne jemi gjithmonë duke u përpjekur për t'ju sjellë shërbimin më të mirë qe eshte i mundeshem.

 Transporti në Tiranë dhe Fier,  Falas. Nuk ka nevoje per karte krediti apo pagese ne llogari bankare .Ne ju dorezojme produktin,me courier ,ne ambjentin tuaj  dhe ju do te paguani dore me dore pasi ta keni mare ate.


Si te porosis?

Mënyra  më e thjeshtë është duke e porositur produktin nëpërmjet telefonit.044803833

Mob:0698138830 -  Mob:0693396459

Menyra tjeter eshte te dergoni nje E-mail:sales@oktouest.com 

Me keto menyra ,thjesht do te jepni një numër telefoni, adresën e shtëpisë ku ju doni të vijë produkti dhe kodin (ID) te produktit.   

Mënyra tjeter është online nëpërmjet faqes tone të internetit.Per mos te patur veshtiresi ,gjeni gjuhen shqip qe ndodhet ne krye te faqes- djathtas.Ne vazhdim klikoni LOG IN dhe me pas klikoni KRIJONI NJE LLOGARI.Plotesoni formularin qe ju kerkohet.

 

Transporti ne qytetet e tjera te Shqiperise .


Ne transportojmë të gjitha produktet brënda 2-3 dite pune në te gjitha qytetet e Shqipërise me një kosto prej €1,50  për porosi,kudo që të jeni,pasi te keni paguar me menyrat e meposhtme te pageses.

Ne rast se kostoja e porosise tuaj e kalon vleren e 70 euro blerje ,atehere ju nuk do te paguani kosto dergese.Kostoja e dergeses ne qytetin tuaj do te paguhet nga OKTOUEST .Ju do te paguani ne banke vetem koston e produkeve  qe keni blere.


Menyrat e pageses: 

Me transferte bankare

Visa

Card

PayPal

Western Union


Me transfertë bankare

Ju lutemi beni transferimin e parave ne njeren prej llogarive te meposhtme.

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-101 ( NE EURO )

Swift code:TIRBALTR

Bank Name:TIRANA BANK

For international transfers please use the following data:

IBAN:AL63 2061 1073 0000 1703 1493 5101

BIC:TIRBALTR

 

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-100  ( NE LEKE )

Swift code:TIRBALTR

Bank name:TIRANA BANK

For international transfers please use the fllowing data:

IBAN:AL90 2061 1073 0000 1703 1493 5100

BIC:TIRBALTR

* Për të ju shërbyer më mirë, ju lutemi të jepni në

bankë emrin tuaj dhe pesë shifrat e fundit të numrit të porosise tuaj.