OktouestOktouest

You have no items to compare.

Custom block. Place your text here.

You have no items in your shopping cart.

Customer Service

Oktouest Computer Repair & Service.

Language ALBANIA

Oktouest ju ofron sherbim te shpejte ne  riparimin  e kompjuterave.Normat konkuruese dhe sherbimi me i mire jane ato qe na bejne te dallojme nga te tjeret.Ne kemi teknike te kualifikuar per t'ju ndihmuar ju ne zgjidhjen e defekteve ne kompjuterin tuaj.Normat e shebimit tone fillojne nga 5 €, koha 1-3 dite pune.Pervec kesaj ne kemi nje reputacion te shkelqyer ne sherbimet e biznesit.Ne ofrojme shume menyra te dergesave per t'ju ofruar nje sherbim sa me te shpejte .Për riparimet efikase, me kosto te ulet dhe përmirësimet në të gjitha markat e PC dhe laptopë *, kontaktoni Qendrën e Shërbimit tonë.

 

 Ejani në dyqan ose telefononi::044803833

 

Mob:0698138830  - Mob:0693396459

 

Oktouest Computer Repair & Service.

Language English

 

 

Servis ne Dyqan                                              

Language Albania                                                  

 • Diagnoze ne kompjuterin tuaj. € 5,00
 • Ne mund te bejme diagnoze ne kompjuterin tuaj me nje kosto fikse pa mare parasysh se sa kohe do te duhet.
 • Nese  kompjuteri juaj nuk riparohet ose kostoja e defektit e kalon vleren qe ka kompjuteri, ne do t'ju japim nje kupon 20€, qe ju ta perdorni per te blere nje kompjuter ne OKTOUEST kur te deshironi.
 • Instalim & Windows € 9,99
 • Ne rast se ju keni nevoje per te bere" Format "qe te instaloni versionin tuaj Windows Operating System , ose nje version me te ri ,do te paguni vetem € 9,99. Ne rast se ju doni te vendosni 2 lloje sistemesh p.sh XP edhe 7 Windows  ne nje kompjuter, atehere do paguani shumen € 19,98  Tekniket tane do ti instalojne ato  ne menyre te sakte,do sigurohen per cdo driver te sistemit nese eshte instaluar ne rregull ,do kontrollojne te gjitha programet nese funksionojne ne rregull qe klientet tane mos te kene problem pasi te kene mare ate.
 •  
 • Heqje Virusi nga kompjuteri € 9,00
 •  Nëse kompjuteri juaj ose laptopi ka filluar te  ngadalësohet, apo bene ristarte rastësisht,apo tregon një ekran blu, kjo do të thotë se kompjuteri juaj është i infektuar me një virus apo spyware. Në qoftë se kompjuteri juaj është i infektuar nga një virus ju jeni në rrezik të humbjes së të dhënave konfidenciale të tilla si Banka info login, të dhënat e kartës së kreditit, fjalëkalime  dhe te dokumenteve të tjera të mundshme. Mos u frikësoni!! Ne mund të heqim virusin ose spyware tuaj pa humbur ndonjë nga të dhënat tuaja të vlefshme. Ne gjithashtu mund të rekomandojme qe të instaloni anti virus  për të shmangur sulme të ardhshme (nëse është e nevojshme). Heqja e një virusi trojan apo spyware ,zakonisht konsumon kohë dhe nuk është një punë e lehtë. Kjo mund të rezultojë në humbjen e të dhënave, nëse nuk bëhet siç duhet. Teknikët tanë  bejne  kujdes të madh kur heqin virus dhe spyware nga kompjuteri i klientit .
 •  
 • Instalim Anti Virus Software 
 • Nese keni perdorur nje kompjuter pa mbrojtje Anti Virus , ju jeni duke pritur qe nje virus te infektoje  kompjuterin tuaj. Jane rreth 1000 Viruse te reja te perditshme qe jane shkruar per te infektuar  kompjuterin tuaj dhe per te vjedhur info tuaja Bankare,karta krediti info ose informata te tjera personale dhe dokumenta.
 • Mbrojtja e te dhenave (Backup) € 8,90
 • Qendra e servisit tone, do beje (Backup) dhe do te mbroje te gjitha te dhenat nga kompjuteri juaj duke perfshire dokumentet, fotografite dhe muziken.Ne do ti ruajme te dhenat mbi nje Hard Drives te mesem te jashtem ose  Memory Card te blera ne Oktouest.
 • Cmimi nuk perfshin pjeset e kerkuara per Backups.
 •                                     
 • Permiresojme & Rrisim shpejtesine e PC tuaj 
 • Nderrim kutie kompjuteri (Cases)  € 9,99   
 • Nese ju keni nje kompjuter aktiv dhe doni qe te nderroni kutine e kompjuterit me nje me te mire se ajo qe keni, vendosja e pjeseve nga  kutija qe ju keni ne kutine e re, konsumon kohe nje lloj sikur krijon nje kompjuter te ri.
 • Cmimi nuk perfshin pjesen e nderrimit (Cases) 
 •  
 • Nderrim Procesori per Desktop - Falas (Free).
 •  Nese ju keni nje kompjuter aktiv (ne gjendje pune)Tekniket tane do bejne nderrimin e nje procesori te blere ne Oktouest - FALAS (Free).
 • Oferta nuk perfshin pjesen e nderrimit (Processors) 
 •  
 • Nderrim Memory Ram per Desktop & Laptops  Falas (Free)
 • Nese ju keni nje kompjuter aktiv (ne gjendje pune)Tekniket tane do bejne nderrimin e Memory Ram te blere ne Oktouest - Falas (Free)
 • Oferta nuk perfshin pjesen e nderrimit (Memory Ram)  
 •  
 •