OktouestOktouest

You have no items to compare.

Custom block. Place your text here.

You have no items in your shopping cart.

Below are the following payment methods which are accepted on the Oktouest website.


 

Paypal

Paying with PayPal is quick and easy, if you have a PayPal account you can

place your order with a few clicks and don't need to enter your card details.


Metodat e pagesës

Me poshte jane metodat e pagesave te cilatjane pranuar ne faqen e internetit Oktouest.

       

Ju lutemi te siguroheni qe ju perdorni metoden e sakte per te bere blerjen tuaj.

  • Western Union
  • Maneygram
  • Paypal
  • Visa Card
  • Me leke ne dore
  • Me transfertë bankare

Me transfertë bankare

 

Ju lutemi beni transferimin e parave ne njeren prej llogarive te meposhtme.

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-101 ( NE EURO )

Swift code:TIRBALTR

Bank Name:TIRANA BANK

For international transfers please use the following data:

IBAN:AL63 2061 1073 0000 1703 1493 5101

BIC:TIRBALTR

 

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-100  ( NE LEKE )

Swift code:TIRBALTR

Bank name:TIRANA BANK

For international transfers please use the fllowing data:

IBAN:AL90 2061 1073 0000 1703 1493 5100

BIC:TIRBALTR

* Për të ju shërbyer më mirë, ju lutemi të jepni në bankë emrin tuaj dhe pesë shifrat e fundit të numrit të porosise tuaj.